الو رایانه

اشتراک گذاری فایل در Google Docs

اشتراک گذاری فایل در Google Docs

مقدمه

فضای ذخیره سازی ابری رایگان Google ، Google Drive، یک ابزار عالی است، اما باید با نحوه اشتراک گذاری فایل ها و پوشه ها در آن آشنایی داشته باشید.سیستم ذخیره سازی ابری گوگل،Google Drive ، ابزاری خارق العاده برای ایجاد ارتباط فیزیکی بین همکاران است.

این برنامه کاملا با G Suite ، پلتفرم نرم افزاری اداری بر مبنا فضای ابری گوگل ادغام شده است و سهولت استفاده از آن، این ابزار را به یک ابزار همکاری عالی برای مشاغل بزرگ و کوچک تبدیل کرده است.

برای اینکه در Google Drive یک ویرایشگر موفق باشید، باید با عملکردهای اساسی آن مانند آپلود، ایجاد و سازماندهی فایل ها و پوشه ها آشنا شوید. در کنار این موارد ضروری، یکی از مهمترین موارد به اشتراک گذاری فایل ها و پوشه ها است.

به اشتراک گذاری فایل و پوشه ها ممکن است کمی سخت باشد – نکات زیر باعث می شوند اسناد و پوشه هایی خود را با خیال راحت به اشتراک بگذارید.

 

 


 

نحوه اشتراک گذاری یک سند یا پوشه در Google Drive

به اشتراک گذاری یک فایل یا پوشه بسیار ساده است.در واقع دو روش متفاوت برای انتخاب یک سند یا پوشه برای به اشتراک گذاری وجود دارد. روی مورد دلخواه کلیک چپ کرده و آن را انتخاب کنید سپس در سمت راست پنجره Google Drive به نماد مثبت  نگاه کنید .در روش دوم، باید روی فایل کلیک راست کرده و در منوی ظاهر شده به دنبال گزینه Share بگردید . روش انجام این کار مهم نیست ، به انتخاب شما بستگی دارد وقتی روی Share کلیک می کنید، پنجره Share With Others ظاهر می شود  می توانید هر آدرس ایمیلی را که می خواهید در قسمت گیرنده وارد کنید، یک یادداشت اضافه کنید و سپس روی ارسال کلیک کنید تا به گیرنده از طریق ایمیل اطلاع دهید که درخواست اشتراک را دریافت کرده است.

 


 

نکات اشتراک گذاری

به اشتراک گذاری یک فایل کاملا بی خطر است: تنها چیزی که گیرنده به آن دسترسی پیدا می کند فایل واحدی است که به اشتراک گذاشته اید. هیچ چیز دیگری در دایرکتوری که در آن قرار دارد برای آنها قابل مشاهده نخواهد بود.اما پوشه ها کمی متفاوت هستند. اگر قصد دارید موارد دیگری غیر از فایل خاص را به اشتراک بگذارید، بهتر است کمی بیشتر در مورد نحوه اشتراک گذاری در Google Drive مطالعه کنید.

 


 

نحوه تنظیم مجوزهای اشتراک گذاری Google Drive

وقتی فایل یا پوشه ای را با شخصی به اشتراک می گذارید، به طور پیش فرض طرف مقابل مجوز ویرایش دارد. در مورد یک فایل، این بدان معنی است که او می تواند تغییراتی لازم را ایجاد کند. در مورد پوشه ها به این معنی است که می تواند پوشه را مرتب کند، فایل ها را ویرایش کند و محتوا اضافه کند.اگر پنجره Share را باز کنید ، متوجه یک دکمه با نماد مداد در سمت راست صفحه اشتراک خواهید شد. با کلیک بر روی آن، منوی دسترسی ها باز می شود،

در این قسمت می توانید فایل را طوری تنظیم کنید که قابل ویرایش، نظر دادن یا مشاهده (یا هر کدام به تنهایی) باشد. در مورد پوشه ها، می توانید بین ویرایش / مرتب سازی / اضافه کردن و یا مشاهده تغییر وضعیت دهید.برای کنترل بیشتر مجوزهای اشتراک ، باید پنجره Advanced sharing را باز کنید، این کار با کلیک روی Advanced در گوشه پایین سمت راست پنجره share امکان پذیر است.صفحه Advanced اشخاصی که دسترسی دارند را به شما نشان خواهد داد. همچنین نوع دسترسی نیز نشان داده خواهد شد  و مالک فایل می تواند کارهایی که دیگران می توانند با آن انجام دهند را کنترل کند.

در پنجره Advanced ، می توانید دسترسی مختلفی را برای افراد مختلف تنظیم کنید و همچنین مانع به اشتراک گذاشتن سند توسط افرادی که دارای دسترسی هستند شوید . همچنین گزینه ای برای جلوگیری از کپی کردن، چاپ کردن یا بارگیری فایل به اشتراک گذاشته شده وجود دارد.علاوه بر این شما می توانید مجوزهای اشتراک گذاری را لغو کنید: برای حذف دسترسی یک فرد، کافی است روی ضبدر که در سمت راست نام او قرار دارد کلیک کنید.

 

 


 

مقالات مرتبط

آشنایی با Google Docs

google hack چیست و چگونه می توان از آن جلوگیری کرد؟

رفع خطاهای گوگل پلی سرویس Google playe service

آموزش استفاده از برنامه Google Authenticator در برنامه های مختلف

[تعداد: 0    میانگین: 0/5]
تبلیغات

اگر سوال یا اشکالی در زمینه کامپیوتر یا موبایل دارید از خط ثابت با شماره 9099071027 « الورایانه »
تماس بگیرید. (در صورت وجود اشکال در شماره های 909 اینجا کلیک کنید)

  •   اشتراک گذاری در شبکه های اجتماعی :
الو رایانه