الو رایانه

بازیابی رمز و حذف اکانت در فیسبوک

بازیابی رمز و حذف اکانت در فیسبوک

بازیابی رمز و حذف اکانت در فیسبوک

فیسبوک یک شبکه اجتماعی است که کاربران می‌توانند نظرات، تصاویر، فیلم‌ها و حتی تبلیغات خود را با دیگران به اشتراک بگذارند. این شبکه اجتماعی بزرگ برای لینک دادن به اخبار و محتوای جالب در سایر وب سایت‌ها، چت زنده و تماشای ویدیو، و حتی پیدا کردن دوست و آشنایان قبلی خود استفاده می‌شود.

حذف اکانت فیس بوک

پاک کردن اکانت فیسبوک به دو صورت موقت و دائمی انجام میگیرد.

در نوع اول، این امکان به شخص داده می‌شود تا دوباره حساب کاربری‌اش را با تمامی اطلاعات موجود بازیابی کند. اما با حذف دائمی اکانت، قابلیت بازگردانی آن وجود نخواهد داشت.

حذف اکانت فیس بوک به صورت دائمی مراحل آسانی دارد و به مراحل زیادی نیاز ندارد.

برای پاک کردن اکانت فیسبوک خود به صورت دائم، وارد صفحه مخصوص حذف اکانت شوید. در صورتی که از حساب کاربری خود خارج شده‌اید، اطلاعات مورد نیاز را وارد کرده و در صفحه جدید با نمایش پیغام، بر روی دکمه آبی رنگ Delete My Account کلیک کنید.

با انتخاب این گزینه از شما خواسته می‌شود تا رمز عبور و کد نمایش داده شده را وارد نمایید. با به پایان رساندن این مراحل، اکانت شما حذف خواهد شد.

البته با این کار، حساب کاربری به مدت دو هفته در حالت غیرفعال می شود و امکان بازگردانی آن برای کاربر وجود دارد. در صورتی که پس از طی این دو هفته وارد حساب کاربری خود نشوید، اکانتتان به صورت دائمی حذف خواهد شد.

 

قبل از حذف اکانت فیس بوک به صورت دا‌ئمی بهتر است به نکات زیر توجه کنید:

این امکان را در اختیار کاربر قرار می دهد تا به جای حذف دائمی اکانت فیسبوک، آن را به صورت موقت غیر فعال کند. برای این کار وارد مسیر Setteings > General > Manage your account شده و از آنجا بر روی Deactivate your account کلیک کنید.

برای فعال سازی مجدد اکانت فقط کافی است یک بار وارد حساب کاربری خود شوید.

همچنی شما می‌توانید از داده‌های خود مانند تصاویرتان در فیسبوک پشتیبانی گرفته و پس از آن حساب کاربری خود را حذف کنید. برای این کار می‌توان از بخش تنظیمات اکانت کاربری و انتخاب گزینه Start My Archive اقدام کرد.

در صورتی که به تازگی مراحل حذف اکانت را اجام داده اید، تا دو هفته این فرصت به شما داده می‌شود تا در صورت پشیمانی با Log in شدن، پاک شدن دائمی حساب کاربری را کنسل کنید.

در صورت حذف دائمی حساب کاربری فیسبوک و بعد از طی ۱۴ روز فرصت پشیمانی، هیچ راهی برای بازگرداندن اکانت وجود نخواهد داشت.

با حذف اکانت، برخی فعالیت‌ها مانند پیام‌های ارسالی، همچنان برای دیگر کاربران باقی می‌ماند.

بازیابی رمز و حذف اکانت در فیسبوک

بازیابی رمز

ابتدا وارد سایت Facebook بشوی .بالای صفحه سمت راست ۲ کادر مستطیل شکل برای وارد کردن ایمیل و پسورد وجود دارد . حال اگر نمی توانید وارد شوید بر روی پیوند گذارواژه تان را فراموش کرده اید ؟ کلیک کنید

در مرحله بعدی فیس بوک از ۲ راه برای بازیابی پسورد قرار می دهد .

روش اول

وارد کردن ایمیل ، شماره تماسی که کد فعال سازی ارسال شده است و یوزری که در اکانت از آن استفاده می کنید و روش دوم نام و نام یکی از دوستان پروفایلتان می باشد .

در مرحله بعدی

حساب کاربریتان مورد بررسی قرار گیرد و دو روش برای ریست کردن پسورد به شما نمایش داده می شود  روش اول استفاده از اکانت حساب کاربری وب میل می باشد و روش دوم ارسال پسورد بازیابی از طرف فیس بوک به ایمیل وارد شده .

مرحله بعدی یک کادر به شما نمایش می دهد که باید کد شش رقمی ارسالی به ایمیلتان  را در کادر مورد نظر وارد کنید و در مرحله بعد بر روی کلید ادامه کلید کنید.

بعد از تائید می توانید پسورد را ریست کنید .

لینک های مرتبط

همچنین برای ریست کردن اکانت اینستاگررامبه این صفحه مراجعه کنید.

همچنین برای ریست کردن اکانت توییتر این صفحه مراجعه کنید.

 

[تعداد: 0    میانگین: 0/5]
تبلیغات

اگر سوال یا اشکالی در زمینه کامپیوتر یا موبایل دارید از خط ثابت با شماره 9099072858 « الورایانه »
تماس بگیرید. (در صورت وجود اشکال در شماره های 909 اینجا کلیک کنید)

  •   اشتراک گذاری در شبکه های اجتماعی :
الو رایانه