
باز نشدن مرورگر هنگام اتصال به اینترنت

باز نشدن مرورگر هنگام اتصال به اینترنت
قطعا شما هم با مشکل باز نشدن مرورگر هنگام اتصال به اینترنت در کامپیوتر مواجه شده اید. در این مواقع همه اتصالات درست است و هیچ مشکلی در ارتباط اینترنت وجود ندارد و اگر شما برنامه ای را باز کنید که به اینترنت احتیاج دارد، به درستی کار میکند اما در مرورگر نمیتوانید سایتها یا بعضی از سایتها را باز کنید. امروز در مقاله آموزشی سایت الورایانه به مشکل باز نشدن مرورگر هنگام اتصال به اینترنت در کامپیوتر میپردازیم. با ما همراه باشید…
علت باز نشدن مرورگر هنگام اتصال به اینترنت در کامپیوتر
باز نشدن سایت وقتی که اتصال به اینترنت برقراره و مشکل ارتباطی وجود نداره، دلایل مختلفی میتونه داشته باشه از جمله: اختلالات خود سایت، وجود آنتی ویروس یا نرم افزارهای تغییر IP، فایروال ویندوز، اختلالات مرورگر، تنظیم نبودن ساعت و تاریخ سیستم! و …..
بعد از اینکه تشخیص دادیم مشکل باز نشدن مرورگر هنگام اتصال به اینترنت به چه علتی هست، به راحتی میتونیم این مشکل رو حل کنیم.
۱- اختلالات مرورگر
اگه شما آدرس یا اسم سایتی رو وارد میکنید ولی هیچ واکنشی نشون نمیده و اتفاقی نمیفته، حتما یه مرورگر دیگه هم تست کنید و ببینید که آیا این سایت در مرورگر دیگه باز میشه یا نه؟. اگه در مرورگر دیگه باز شد و مشکلی نبود، پس مشکل از مرورگر هست و باید کش مرورگر رو خالی و ترجیحا ریستش کنید.
۲- تنظیم نبودن ساعت و تاریخ سیستم
گاهی پیش میاد که آدرس سایتی رو وارد میکنید ولی به جای باز شدن صفحه سایت با پیغام Your connection is not secure مواجه میشید. این پیغام معمولا بخاطر تنظیم نبودن ساعت و تاریخ سیستمون هست. پس حتما ساعت و تاریخ رو بررسی و تنظیم کنید.
برای دانلود مرورگر chrome به این لینک مراجعه کنید.
برای دانلود مرورگر firefox به این صفحه مراجعه کنید.
۳- DNS نامناسب
خیلی وقتا علت باز نشدن مرورگر هنگام اتصال به اینترنت DNSها هستن، در این مواقع، معمولا بعد از وارد کردن آدرس سایت، با پیغام Your Connection is Not Private، مواجه میشید یا صفحه یه سایت باز میشه یه سایت دیگه باز نمیشه.
برای حل این مشکل هم کافیه که از DNSهای گوگل استفاده کنیم. برای این کار به شکل زیر عمل کنید:
- دکمههای Windows و R رو همزمان بگیرید تا پنجره Run باز بشه؛
- در کادر باز شده عبارت ncpa.cpl رو تایپ و Ok کنید؛
- پنجره Network Connections باز میشه؛ روی کانکشن مربوطه راست کلیک و Properties رو انتخاب کنید؛
- Internet Protocol Version 4 رو انتخاب کنید و روی دکمه Properties کلیک کنید؛
- در این پنجره با فعال کردن Use the following DNS server addresses، میتونید مثل شکل زیر DNSهای گوگل رو ست کنید؛
قبلا در مورد تنظیم و تغییر DNS در اندروید و آیفون هم صحبت کردیم.
این مشکل گاهی نه فقط بخاطر DNS نامناسب، که بخاطر کش آلوده DNS به وجود میاد. کش DNS یا DNS cache، حافظه ای از جستجوهای اخیر dns هست که وقتی شما میخواید سایتی رو باز کنید، کامپیوتر سعی میکنه به سرعت به اون اشاره کنه. کش باعث میشه شما زودتر به سایت دسترسی داشته باشید. اما ممکنه کش dns به دلایلی مثل آسیبهای فنی و حملات شبکه و ویروس آلوده بشه و ورودیهای dns نامعتبر رو در کش قرار بده. پس لازمه که کش dns رو خالی کنیم. برای اینکار به شکل زیر عمل کنید:
- در منوی استارت cmd رو جستجو کنید؛
- از بین نتایج پیشنهادی، روی cmd یا command Prompt راست کلیک و گزینه Run as administrator رو انتخاب کنید؛
- در پنجره باز شده، تایپ کنید ipconfig /flushdns و دکمه Enter رو بزنید؛
- پاک شدن کش dns با پیغام Successfully flushed the DNS Resolver Cache اعلام میشه.
۴- استفاده از نرم افزارهای تغییر IP
اکثر اوقات وقتی از نرمافزارهای تغییر IP استفاد میکنید، بعدش نمیتونید سایتی رو باز کنید و با پیغام this site cant be reached مواجه میشید که برای حل این موضوع میگه: Checking the Proxy and firewall. مثل عکس زیر:
باز نشدن مرورگر هنگام اتصال به اینترنت
این مشکل معمولا (نه همیشه) به این دلیل پیش میاد که بعد از استفاده از این نرم افزارها، معمولا آدرسشون نگه داشته میشه و تو باز کردن سایتهای دیگه مشکل ایجاد میکنه. برای رفع این مشکل هم به شکل زیر عمل کنید:
- کنترل پنل رو باز کنید؛
- از سمت راست، بالای صفحه، گزینه Veiw by رو، روی حالت Large icons قرار بدید؛
- Internet Options رو باز کنید؛
- در سربرگ Connections، روی دکمه LAN settings کلیک کنید؛
- در پنجره باز شده، تیک گزینه …Use a proxy server رو بردارید؛
- دقت کنید در این پنجره، فقط باید گزینه اول، یعنی Automatically detect settings تیک داشته باشه؛
- روی دکمه OK کلیک کنید تا تغییرات ذخیره بشه.
۵- روشن بودن فایروال ویندوز یا آنتی ویروس
روشن بودن فایروال ویندوز یا آنتی ویروس هم باعث باز نشدن سایتها میشه و اکثر مواقع پیغامی شبیه پیغام قبلی (Checking the proxy and firewall) رو صفحه مرورگر ظاهر میشه. پس باید فایروال آنتی ویروس رو خاموش کنید. اگر آنتی ویروس ندارید، فایروال ویندوز باید خاموش بشه. برای اینکار مراحل زیر رو انجام بدید:
- کنترل پنل رو باز کنید؛
- Windows Defender Firewall رو باز کنید؛
- از سمت چپ این پنجره روی گزینه Turn Windows Defender Firewall on or off کلیک کنید؛
- مطابق شکل زیر، Private network settings و Public network settings رو خاموش کنید؛
خب دوستان دلایلی که گفته شد، عمدهترین دلایل مشکل باز نشدن مرورگر هنگام اتصال به اینترنت هستند، ممکنه دلایل دیگهای هم باشه که باید به طور دقیق بررسی و حل بشه. در صورت حل نشدن مشکل با راهحلهای بالا از خط ثابت با شمارههای ۹۰۹۹۰۷۱۰۲۷ یا ۹۰۹۹۰۷۲۸۵۹ تماس بگیرید که مثل همیشه تیم قوی الو رایانه آماده پاسخگویی به سوالات و مشکلات شماست.
مقالههای مرتبط
کوکی چیست و چه اهمیتی دارد؟ | کوکی در مرورگرها
خدا خیرتون بده.