
حالتهای مختلف کارت شبکه در VM-Ware Workstation

حالتهای مختلف کارت شبکه در VM-Ware Workstation
اگر از نرم افزار VMware workstation استفاده کرده باشید، میدانید که در این ماشین مجازی میتوان کارت شبکه را در حالتهای مختلفی ایجاد کرد. در مقاله امروز سایت الو رایانه قصد داریم به توضیح حالتهای مختلف کارت شبکه در VM-Ware Workstation بپردازیم. پس با ما همراه شوید…
VMware workstation چیست ؟
نرم افزار VMWare Workstation یه ماشین مجازی حرفه ای و قدرتمنده که برای نصب چند سیستم عامل روی یک سخت افزار استفاده میشه. فرض کنید شما ویندوز ۱۰ نصب کردید و میخواید که ویندوز سرور و ۷ هم در کنارش داشته باشید. VMware workstation این امکان رو برای شما فراهم میاره و میزبان سیستم عاملهای دیگه میشه. درواقع روی سیستم کامپیوتری شما ۳ سیستم عامل نصب میشه. به این ترتیب منابع سخت افزاری بین این سه سیستم عامل به اشتراک گذاشته میشه.
با استفاده از ماشین مجازی هزینههای سخت افزاری کاهش پیدا میکنه و تست منابع نرم افزاری و به راحتی صورت میگیره.
خب وقتی VMware workstation نصب میشه برای داشتن کارت شبکه چند گزینه روبروی شما قرار داره.
در ادامه نحوه عملکرد هر کدوم رو میخونید:
حالتهای مختلف کارت شبکه در VM-Ware Workstation
کارت شبکه در حالت Host Only
این حالت همونطور که از اسمش پیداست، جهت برقرای ارتباط هاست شما (یعنی سخت افزار و سیستم عامل اصلی) و ماشین مجازی استفاده میشه. در این حالت یه ارتباط دوطرفه بین هاست و ماشین مجازی ایجاد میشه. به این صورت که سیستم اصلی شما، ماشینهای مجازی رو میبینه و برعکس. ماشینهای مجازی هم متقابلا شما رو میبینن. به این ترتیب میتونید یه شبکه مجازی برای تست و آزمایشهاتون ایجاد کنید.
کارت شبکه در حالت Bridge
Bridge یعنی پل!!! وقتی کارت شبکه در حالت Bridge تنظیم بشه، سیستم اصلی شما و ماشین مجازی در کنار هم قرار میگیرن. و هرکدوم به طور مستقل میتونن در شبکه فعالیت داشته باشن. فرض کنید که از سیستم اصلی که به سوئیچ متصل هست، به ماشین مجازی کابلی وصل کردیم. ماشین مجازی هم از کارت شبکه هاست استفاده میکنه و به همون سوئیچ وصل میشه.
درواقع در این حالت، ماشین مجازی بدون نیاز به هاست، به صورت مستقل در شبکه میتونه ارتباط دوطرفه داشته باشه. در نتیجه هم سیستمهای دیگهای که در شبکه هستن میتونن ماشین مجازی رو ببینن و هم ماشین مجازی میتونه دیگران رو ببینه…
کارت شبکه در حالت NAT
NAT خلاصه شدهی Network Address Translation هست. این پروتکل آدرس ipهای غیرمعتبر رو به آدرس ipهای معتبر تبدیل میکنه. به این علت که سیستمها بتونن به اینترنت دسترسی داشته باشن.
حالا اگه کارت شبکه رو در حالت NAT تنظیم کنیم، ماشین مجازی از آدرس MAC و IP هاست اصلی استفاده میکنه. درواقع با آدرس واقعی هاست شما با سیستمهای دیگه تو شبکه ارتباط برقرار میکنه. به این ترتیب سیستمهای دیگه ماشین مجازی رو شناسایی نمیکنن. چون فقط سیستم عامل شما رو میبینن و تصور میکنن سیستم شما در شبکه فعالیت داره.
یکی از کاربردهای این حالت شبکههایی که به هر کامپیوتر فقط یک آدرس IP اختصاص میدن هست. درنتیجه شما نمیتونید به ماشین مجازی آدرسی اختصاص بدید. ولی با این قابلیت به راحتی میتونید با شبکه ارتباط داشته باشید.
ضمن اینکه امنیت هم از مزایای دیگهی NAT هست. چون شما دیگران رو میبینید ولی دیگران به شما دسترسی ندارن.
مقالههای مرتبط
Virtual چیست و محبوب ترین نرم افزار های آن