
معرفی بهترین برنامه های ضبط صدا در اندروید

مقدمه
آیا تا به حال این مشکل برای شما هم پیش آمده است ، که بخواهید به تماس های قبلی خود دست پیدا کنید اما نمی دانید چگونه باید این کار را انجام دهید ؟. با نرم افزار های ضبط تماس در گوشی های اندرویدی می توانید به راحتی این کار را انجام دهید.
ضبط صدا میتواند یکی از کاربردیترین قابلیتهای هر گوشی اندرویدی حساب شود. افراد مختلف به دلایل گوناگون اقدام به ضبط صدای خود یا محیط اطراف میکنند: موسیقیدانان ممکن است برای ثبت ایدههای لحظهای خود یا خبرنگاران برای ضبط یک مصاحبه بخواهند از یک برنامه ضبط صدا استفاده کنند. خبر خوب این است که برای دسترسی به یک برنامه ضبط صدا نیازی به خرید اپلیکیشن های پولی یا خرید یک دستگاه ضبط کننده ندارید. گوشی هوشمند شما به راحتی از این قابلیت پشتیبانی میکند. لازم به ذکر است که برخی از برنامههای یادداشت برداری نیز از قابلیت ضبط صدا پشتیبانی میکنند. در ادامه به معرفی تعدادی از بهترین و کاربردیترین برنامههای ضبط صدا مخصوص گوشی های اندروید میپردازیم،با تیم الورایانه در ادامه همراه باشید.
Hi-Q MP3 Voice Recorder
برنامه نویسان این برنامه ادعا میکنند ، که این اپلیکیشن با پشتیبانی از نمونهبرداری صوتی با گیرنده بالای ۴۴ کیلوهرتز، فراتر از سایر برنامههای ضبط صدای فعلی قرار می گیرد. این برنامه صداهای ضبط شده را به محض ضربه زدن روی دکمه ضبط، به صورت فایلهای Mp3 و بسته به انتخاب شما، روی حافظه داخلی گوشی یا کارت حافظه ذخیره میکند. این اپلیکیشن قابلیت آپلود خودکار فایلها روی سرویسهای جانبی مثل Google Drive یا Dropbox را دارد، بنابراین از بابت امنیت فایلها مشکلی پیش نمی آید. شما میتوانید فایلها را از طریق وایفای یا اینترنت موبایل آپلود کنید.
همچنین میتوانید مستقیما فایلها را با استفاده از شبکه داخلی به کامپیوتر شخصیتان منتقل کنید. نکته مهم اینست که در نسخه رایگان شما فقط میتوانید تا ۱۰ دقیقه کلیپ ضبط کنید. امکان خریدن نسخه حرفهای این اپلیکیشن جهت ضبط فایلهای صوتی طولانیتر (بالای ۱۰ دقیقه ) وجود دارد. نکته جالب این است که برخلاف سایر برنامه های رایگان نسخه رایگان هیچ تبلیغ یا پرداخت درون برنامهای ندارد.
LectureNotes
این برنامه اندرویدی مخصوص ضبط سخنرانیها و نوت برداری در کلاس های دانشجویان طراحی شده است. این برنامه به دانشجویان کمک میکند تا از مباحث درسی به صورت ضبط شده خلاصهبرداری کنند. همانطور که گفته شد این برنامه برای سخنرانیهای مختلف هم کاربرد دارد و موارد استفاده از آن فقط محدود به کلاس های درسی نیست. این برنامه اندرویدی علاوه بر ضبط صدا و فیلم، به شما کمک میکند از شر یادادشتبرداری خلاص شوید و در عوض یک دفترچه مجازی داشته باشید. این یادداشتهای صوتی را میتوان بعدها در سخنرانیها و ارائههای مختلف نیز به کار برد.
البته برنامه رایگان نیست ومتاسفانه باید از استور خریداری شود، اما برنامه نویسان نسخه رایگانی از این اپلیکیشن را در اختیارتان قرار میدهند تا از قابلیتهای متنوع آن برخوردار شوید. البته نسخه رایگان محدودیت هایی نیز دارد و تنها برخی ویژگیها را ارائه میدهد. LectureNotes روی هر دستگاه اندرویدی با ورژن ۴ و بالاتر کار میکند.
Otter Voice Notes
این اپلیکیشن در فناوری ضبط صدا معجزه کرده است و به شما این امکان را میدهد تا مکالمات ضبط شده را به صورت متن در بیاورید که برای خبرنگاران و دانشآموزانی که جزوه مینویسند، می توان بسیار عالی باشد. از هوش مصنوعی برای تشخیص صداهای ضبط شده و ایجاد متنهای دقیق استفاده میشود. کاربران میتوانند صدای خودشان را اضافه کنند تا این اپلیکیشن بتواند صدا کسی که صحبت میکند را نیز تشخیص دهد. حتی میتوان برای تشخیص راحتتر، سایر کاربران را هم اضافه کرد. فایلهای صوتی را میتوان به صورت فرمت Mp3 ذخیره کرد و در سراسر اینترنت به عنوان لینکهای فقط قابل مشاهده به اشتراک گذاشت. اگر میخواهید تماسهای تلفنیتان را به صورت متن در بیاورید، یک اپلیکیشن جداگانه به نام Call Recorder-ACR توسط این شرکت ارائه شده است.
در صورت تمایل به مطالعه بیشتر مقاله زیر را مشاهده کنید:
فعال و غیر فعال کردن حالت test mode در ویندوز ۱۰