
رایج ترین ارور های آیفون و آموزش حل مشکل هر یک از آن ها

اگر صاحب دستگاه آیفون و آیپد های اپل باشید یا مخصوصا شغل شما تعمیرات نرم افزاری و سخت افزاری این دستگاه ها باشد، بدون تردید با پیغام های خطا یا اصطلاحا ارور هایی که بنا به دلایل مختلف میتوانند توسط آن ها نمایش داده شوند آشنایی نسبی دارید، در این مقاله از الورایانه با اکثر ارورهای ایفون اشنا و روش های رفع ان را با هم بررسی خواهیم کرد.
لیست کامل ارور هایی که در ایفون مشاهده میکنید
- ارور ۱، ارور ۲، ارور ۳، ارور ۴، ارور ۱۳، ارور ۱۴، ارور ۲۱، ارور ۲۳، ارور ۲۹، ارور ۱۰۱۱، ارور ۱۰۱۲، ارور ۱۶۰۰، ارور ۱۶۰۱، ارور ۱۶۰۲، ارور ۱۶۰۳، ارور ۱۶۰۴، ارور ۱۶۱۱، ارور ۱۶۳۸، ارور ۱۶۴۳، ارور ۱۶۴۴، ارور ۱۶۴۵، ارور ۱۶۴۶، ارور ۱۶۴۷، ارور ۱۶۴۸، ارور ۱۶۵۰، ارور ۱۶۶۹، ارور ۲۰۰۱، ارور ۲۰۰۹، ارور ۳۰۰، ارور ۳۰۰۱، ارور ۳۰۰۲، ارور ۳۰۰۳، ارور ۳۰۰۴، ارور ۳۰۰۶، ارور ۳۰۱۴، ارور ۳۰۱۵، ارور ۳۱۹۴، ارور ۳۲۵۹، ارور ۴۰۰۵، ارور ۴۰۱۳، ارور ۴۰۱۴، ارور ۹۰۰۶ و …
- ارور ۰xE800000a، ارور ۰xE800006b، ارور ۰xE800001، ارور ۰xE8000065 و …
- ارور ۱۴۱۵، ارور ۱۴۱۷، ارور ۱۴۱۸، ارور ۱۴۲۸، ارور ۱۴۲۹، ارور ۱۴۳۰ و … در آیپاد های اپل
این لیست رایج ترین ارور های آیفون ، آیپد و آیپاد های اپل هستند که ممکن است شما هم به دلایل مختلف با آن ها رو به رو شوید. اما راه حل این ارور ها چیست؟
ارور های مرتبط با مشکل سخت افزاری در آیفون های اپل
- ارور ۱، ارور ۳، ارور ۱۰، ارور ۱۱، ارور ۱۲، ارور ۱۳، ارور ۱۴، ارور ۱۶
- ارور ۲۰، ارور ۲۱، ارور ۲۳، ارور ۲۶، ارور ۲۷، ارور ۲۸، ارور ۲۹، ارور ۳۴، ارور ۳۵، ارور ۳۶، ارور ۳۷، ارور ۴۰، ارور ۵۳، ارور ۵۶
- ارور ۱۰۰۲، ارور ۱۰۰۴، ارور ۱۰۱۱، ارور ۱۰۱۲، ارور ۱۰۱۴، ارور ۱۶۶۷، ارور ۱۶۶۹
به عنوان مثال ارور ۵۳ این ارور عموما بخاطر یک اختلال امنیتی است و معمولا به تعویض تاچ آیدی یا کار نکردن آن ارتباط دارد. در شرایطی که ارور های فوق نمایان شود گوشی در ریکاوری مد باقی میماند و توان بوت شدن نخواهد داشت
این موارد را بررسی کنید
- مطمئن شوید که یوزر کامپیوتری که قرار است از آن استفاده شود به عنوان یوزر Administrator انتخاب شده و یک یوزر میهمان (Guest) نیست.
- مطمئن شوید اتصال اینترنت شما پایدار و مناسب بوده و سرعت مطلوبی دارد.
- مطمئن شوید که سوکت USB و سیم رابط آیفون شما برای اتصال به کامپیوتر کیفیت لازم را دارد و خراب نیست.
- حتما تنظیمات تاریخ و زمان سیستم خود را به طور صحیح تنظیم کنید.
- از آپدیت بودن نرم افزار آیتیونز (iTunes) نصب شده روی کامپیوترتان اطمینان حاصل کنید. برای آپدیت نرم افزار آیتیونز کافیست:
برنامه آیتونز را اجرا کنید و از منو آن گزینه Help (در نسخه ویندوزی) یا iTunes (در نسخه مک) را انتخاب نمایید و سپس روی گزینه Check for Updates کلیک کنید.
اگر آپدیت جدیدی برای آیتونز وجود داشته باشد یک پیغام هشدار با گزینه Download نمایان میشود. بنابراین روی این گزینه کلیک کنید تا دانلود جدیدترین نسخه برنامه آیتونز شروع شود. پس از دانلود، نسخه جدید برنامه را نصب و اجرا کنید.
رفع ارور های آیفون
برای رفع ارور های آیفون بخش اول که شامل ارور های سخت افزاری میشدند باید راه حل زیر را امتحان کنید:
- با استفاده از برنامه آیتیونز، آیفون خود را ریستور کنید. ریستور کردن آیفون میتواند ارور های نام برده شده را برطرف سازد و منجر به اجرا شدن بدون مشکل دستگاه شود. این مسئله به ویژه در شرایطی نتیجه مطلوب را خواهد داشت که آیفون شما حداقل از سیستم عامل iOS 9.3.2 بهرهمند باشد.
- اگر با انجام ریستور مشکل برطرف نشد، توصیه میکنیم به یک شبکه اینترنت دیگر متصل شوید و گوشی آیفون را هم به یک کامپیوتر دیگر متصل کنید و پروسه ریستور را مجدد تکرار نمایید. احتمال دارد برخی تنظیمات سیستم منجر به جلوگیری از ریستور مناسب آیفون شده باشند که در این حالت مشکل مورد نظر برطرف میشود.
- راه حل بعدی مربوط به استفاده از حالت DFU Mode میشود. برای استفاده از این حالت در راستای رفع ارور های آیفون کافیست به شرح زیر عمل کنید:
آیفون، آیپد یا آیپاد خود را با کابل مناسب به کامپیوتر متصل کنید و برنامه آیتیونز را اجرا نمایید. دکمه های پاور و هوم آیفون را به طور همزمان فشرده و منتظر باشید تا گوشی ریستارت شود. دو دکمه پاور و هوم را برای مدت زمان ۵ ثانیه بعد از ریستارت آیفون هم نگه دارید. بدین ترتیب آیفون شما به حالت DFU Mode منتقل میشود. بنابراین با انتخاب گزینه Restore دستور ریستور شدن را صادر کنید و اجازه دهید سایر مراحل انجام شوند.
رفع ارور های آیفون مرتبط با اتصالات و بیس باند
بخش دیگری از رایج ترین ارور های آیفون مربوط به اتصالات، شبکه و بیس باند گوشی میشوند. ارور ۹، ارور ۴۰۰۵، ارور ۴۰۱۳ و ارور ۴۰۱۴ از رایج ترین ارور های آیفون مرتبط با این حوزه محسوب میشوند که در ادامه میخواهیم راه حل های رفع این ارور های آیفون را برایتان شرح دهیم.
- باتری آیفون را فول شارژ کنید: این احتمال وجود دار که شارژ نبودن کامل باتری آیفون شما منجر به نمایان شدن ارور ۹، ارور ۴۰۰۵، ارور ۴۰۱۳ و ارور ۴۰۱۴ شود. بنابراین حتما باتری آیفون را کاملا شارژ کنید.
- از یک کابل رابط دیگر استفاده کنید: برای اینکه مطمئن شوید مشکلی در کابل رابط آیفون وجود ندارد، عملکرد آن را با یک کابل دیگر هم بررسی کنید. شاید با تعویض کابل رابط مشکل برطرف شود.
- آیفون را فورس ریستارت کنید: این امکان وجود دارد که با فورس ریستارت (Force Restart) کردن آیفون هم ارور ۹، ارور ۴۰۰۵، ارور ۴۰۱۳ و ارور ۴۰۱۴ در آن برطرف شود. برای فورس ریستارت کردن آیفون خود دکمه های پاور (Power) و هوم (Home) آن را برای مدت زمان ۱۰ ثانیه به طور همزمان فشرده و نگه دارید تا لوگوی اپل نمایان شود.
در بیشتر مواقع ریستور راه حل اصلی ارور های ایفون است و در برخی موراد ساده یک ریستارت یا تغییر کابل شارژر باعث رفع ارور میشود، در نتیحه با اشنایی کامل در مورد تمام ارور کد ها میتوانید مشکل گوشی ایفون را خودتان برطرف کنید.
مقالات مرتبط
چرا در آیفون با وجود درست زدن پسورد صفحه قفل باز نمیشود و روش های بازیابی آن