
نرم افزار های مورد استفاده برای ویدیو کنفراس(رایگان)

نرم افزار های مورد استفاده برای ویدیو کنفراس(رایگان)
زوم zoom نرم افزار ویدیو کنفرانس
یکی از بهترین برنامههایی که برای برگزاری جلسات تصویری کاربرده بسیار زیادی دارد و توانسته موفقیتهای خیلی خوبی هم به دست آورد، Zoom Cloud Meetings نام دارد. شما میتوانید در هر جایی و هر زمانی به مدیریت کارهای خود تسلط کامل داشته باشید. این برنامه zoom به صورت رایگان در دسترس همه قرار دارد و امکان برگزاری جلسات تصویری آنلاین ۱۰۰ نفره را برای شما می دهد. در ادامه امکانات و قابلیتهای برنامه جلسات تصویری Zoom Cloud Meetings را معرفی و بررسی کنیم.
ویژگی های برنامه جلسات تصویری Zoom Cloud Meetings
شما میتوتنید از اپلیکیشن zoom برای برگزاری جلسات تصویری با کیفیت بالا استفاده کنید.این را بدانید که این برنامه را به عنوان بهترین نرم افزار برگزاری جلسات آنلاین و مدیریت کسب و کار به صورت ویدیویی معرفی شده است. آمارها نشان می دهد که این برنامه توسط بیش از ۵۰۰ هزار شرکت مورد استفاده قرار میگیرد. بر اساس اطلاعات موجود، شما میتوانید به راحتی و با دانلود و نصب آن از تمام امکانات برنامه به صورت رایگان استفاده کنید و تا ۱۰۰ نفر از همکارانتان را برای برگزاری جلسه آنلاین، دعوت کنید.
نرم افزار های مورد استفاده برای ویدیو کنفراس(رایگان)
بهترین کیفیت جلسه ویدیویی
همچنین میتوانید اشتراکگذاری تصاویر را به طور مستقیم از موبایل همراهتون انجام دهید. اپلیکیشن zoom برگزاری جلسات آنلاین توانسته قابلیت ارسال گروهی متن، تصاویر و فایلهای صوتی از تلفن همراه و کامپیوتر را فراهم کند. همچنین شما میتوانید وضعیت در دسترس بودن کاربران و همکارانتان را مشاهده کنید. شاید برای شما شیوه افزودن مخاطبینتان مهم باشد، بهتر است بدانید که افزودن مخاطبین از طریق آدرس ایمیل، تلفن و اطلاعات مربوط به شرکت، وجود دارد.
شما به راحتی میتوانید ارتباط خود را به راحتی و با اینترنت وای فای، ۴G و ۳G برقرار کنید، همچنین این اپلیکیشن مجهز به قابلیت حالت رانندگی ایمن هم دارد. همینطور برنامه جلسه تصویری میتواند برقراری ارتباط میان شما و سایر افراد را در اندروید، iOS، مک و ویندوز فراهم کند. برنامه برگزاری جلسات تصویری آنلاین توانسته امتیاز ۴٫۵ از ۵ را در گوگل پلی به دست آورد و بیش از ۱۰ میلیون نصب را تجربه کند، همچنین با سایز ۴۴ مگابایت در نسخههای اندروید بالاتر از ۴٫۱ قابل استفاده است.
Google Hangout
گوگل تا بحال تلاش های زیادی برای طراحی و عرضه ی یک سرویس ارتباطی کامل و بی نقص کرده است.
از این رو سرویس Hangouts را بعنوان جایگزینی برای Google Talk عرضه کرد.
Hangout عنوان سرویس ارتباطی گوگل می باشد که با استفاده از آن کاربران گوگل و جیمیل می توانند با هم ارتباط صوتی یا تصویری برقرار کنند. به این ترتیب تنها چیزی که برای استفاده از Hangouts در کامپیوتر یا تبلت به آن نیاز دارید یک اکانت جیمیل است.
در گوشی نیز می توانید اپلیکیشن مخصوص Hangouts را دانلود کنید.
امکانات مورد نیاز برای استفاده از Google Hangouts
اولین چیزی که برای دسترسی به سرویس Hangouts در کامپیوتر به آن نیاز دارید یک مرورگر وب و یک اکانت جیمیل است. در گوشی های اندرویدی و آی او اس نیز می توانید اپلیکیشن Hangouts را از مارکت اندروید یا ای او اس دانلود و در گوشی خود نصب کنید.
و البته مورد بعدی که برای استفاده از این سرویس به آن نیاز دارید یک اینترنت نسبتا قوی است.
برای برقراری تماس های صوتی و تصویری به صورت ثابت و بدون قطعی یا اختلال باید سرعت اینترنت شما نسبتا بالا باشد.
برای استفاده از سرویس Hangouts می توانید از اینترنت وای فای و دیتا استفاده کنید.
البته از آن جایی که استفاده از اینترنت دیتا به دلیل مصرف بالای دیتا می تواند کمی پر هزینه باشد، استفاده از اینترنت وای فای بیشتر توصیه می شود!
Join.me، ابزاری برای کنفرانس آنلاین
با کمک Join.me، کاربر میتواند دقیقا تصویری را که را روی مانیتورش میبیند، به اشتراک بگذارد. در واقع Join.me یک سرویس پخش زنده صفحه نمایش است! حتی کسانی که صفحه نمایشتان را با آنها به اشتراک گذاشتهاید، میتوانند حرکت ماوس شما را ببینید.
در همین حال شما میتوانید با دوستان خود چت هم بکنید و حتی پا را از این مرحله فراتر ببرید و اختیار ماوس خود را به دست آنها بسپارید!
Join.me میتوند کاربردهای زیادی داشته باشد:
– شما میتوانید به دوست خود فتوشاپ آموزش بدهید یا مثلا وقتی در حال یک کار گرافیکی هستید، به صورت زنده چند نفری کاری کنید.
– شما میتوانید نمایی از برنامه تازهای که نصب کردهاید به او نمایش بدهید.
– یا اصلا برای سرگرمی با Join.me کار کنید.
– شما میتوانید برای تعداد زیادی از مردم، کنفرانس بدهید.
هم چنین برای استفاده از adobe connect میتوانید به این صفحه مراجعه کنید.