
معرفی بهترین شبیه ساز های اندروید بر روی کامپیوتر و لپ تاپ

اگر به دنبال یک شبیه ساز مناسب اندروید برای اجرای بازی و برنامه های اندروید در کامپیوتر خود هستید، امروزه به قدری این برنامه های شبیه ساز زیاد شده اند که یافتن بهترین های آنها کار سختی است. یک شبیه ساز اندروید می تواند بسیار مفید و کارآمد باشد. برای مثال، توسعه دهنده ها، برنامه هایی که توسعه میدهند را با استفاده از یک شبیه ساز در کامپیوتر خود تست و عیب یابی میکنند. بسیاری از افراد در کامپیوتر باز های اندروید را انجام میدهند، زیرا انجام بازی ها در یک صفحه بزرگ بسیار لذت بخش است.
هم چنین در این روزها، استفاده از اپلیکیشن های شبکه های مجازی نظیر اینستاگرام(نسخه ی تحت وب فاقد بخش دایرکت می باشد) ، انجام بازی های نسخه ی اندروید توسط موس و کیبورد و بسیاری از موارد دیگر می تواند باعث شود که به شبیه ساز اندروید نیاز داشته باشید
اما چه چیزی باعث میشود که یک شبیهساز اندروید “خوب” بنامیم؟
تقریبا تعداد از شبیهسازهای اندروید به صورت رایگان در دسترس قرار دارند با این حال باید بین شبیهسازهای بد و خوب تفاوت قایل شویم! مهمترین و اولین نکته در این باره، پایداری شبیهساز است، هر برنامهای که لگ نزند، از کار نیفتد و کاملا روان کار کند، میتواند لقب “خوب” را دریافت کند.
در مرحله بعد باید لیست ویژگیهای شبیهساز را نگاه کنیم، به عنوان مثال، تعدادی از شبیهسازها ممکن است به کنترل کنندههای شخص ثالث اجازه کار بدهند، در حالی که سایر برنامههای مشابه، این ویژگی را نداشته باشند. به یاد داشته باشید که اگر قصد استفاده از اکثر ویژگیها و امکانات یک شبیهساز را ندارید، لازم نیست یک برنامه بزرگ و سنگین را دانلود کنید.
اگر شما هم جز آن دسته افرادی هستید که تمایل دارید اپلیکیشن های تلفن همراه خود و سیستم عامل اندروید را بر روی کامپیوتر اجرا و مدیریت کنید پیشنهاد می کنم مقاله ی امروز را از دست ندهید.
۱-شبیه ساز Nox
شبیه ساز Nox را ابتدای لیست به شما معرفی میکنم به دلیل اینکه از نظر بنده این نرم افزار بهترین شبیه سازی است که می توان با آن کار کرد. Nox ویژگیهایی دارد که آن را تبدیل به یک شبیهساز تمام عیار میکند؛ میتوانید فرکانس پردازنده و میزان رم شبیهساز را تعیین کنید، این ویژگی برای تست اپلیکیشنهای مختلف و اجرای بازیهای موبایل بسیار کاربردی است. همچنین اگر به هک و مود کردن بازیهای اندروید علاقه دارید، قطعا از این که بدانید این شبیهساز قابلیت روت شدن دارد خوشحال می شوید. بهراحتی میتوانید از طریق تنظیمات برنامه این کار را انجام دهید!
یکی دیگر از ویژگی های خوب این شبیه ساز مربوط به ارائه تنظیمات متنوع برای استفاده هر چه بهتر از موس و کیبورد در کنار آن میشود. اگر به دنبال یک شبیه ساز کاربردی و با کیفیت و همچنین رایگان هستید بنده Nox را به شما پیشنهاد میکنم.
اگر علاقه مند هستید که درباره این شبیه ساز بیشتر بدانید توصیه می کنم سری به مقاله نصب شبیه ساز اندروید بر روی کامپیوتر بزنید تا با آموزش نصب و راه اندازی آن به طور کامل آشنا شوید. (مدت تقریبی مطالعه مقاله ۱۵ دقیقه)
۲-برنامه Remix OS
Remix OS یک سیستم عامل است که برپایه سیستم عامل اندروید ساخته شده است. این برنامه رایگان بوده و نصب و دانلودش هم آسان است .این شبیهساز فقط یک نرمافزار واحد است، اما به کاربرانش امکان اجرای همزمان چندین بازی را میدهد. این سیستم عامل را می توانید هم در کامپیوتر های ویندوزی و هم مک بوک ها نصب کنید. این سیستم عامل کاملا رایگان بوده و بر پایه نسخه ۷ اندروید، یعنی اندروید Nougat ساخته شده است. البته قبل از نصب این سیستم عامل توجه داشته باشید که از بعضی از سی پی یوهای AMD پشتیبانی نمی کند. همچنین باید قابلیتVirtualization Technology را در بایوس سیستم فعال کنید تا این سیستم عامل نصب شود.
۳-برنامه شبیه ساز Memu
شبیه ساز Memu یک شبیه ساز با قدرت بالا است که برای نصب بر روی ویندوز طراحی شده است و اندروید ۷٫۱و ۵ را بر روی سیستم شما اجرا می کند. البته یکی از ایراداتی که می توان به این شبیه ساز گرفت این است که اول با اندروید ۴٫۲ نصب می شود و باید سپس فایل هایی توسط این برنامه دانلود شود تا به اندروید۷٫۱ ارتقا یابد.رابط کاربری این شبیه ساز نیز مناسب و زیباست و همچنین استور گوگل پلی بر روی این شبیه ساز از پیش نصب شده است و میتوانید از طریق آن به آسانی به دانلود بازی و برنامه بپردازید. همچنین شبیه ساز Memu با ویندوز ادغام میشود و در محیط ویندوز بر روی هر فایل APK دوبار کلیک کنید مستقیما وارد این برنامه میشوید و فایل APK مورد نظر شما نصب میشود. این شبیه ساز کاملا از کی بورد پشتیبانی میکند و میتوانید کلید های مختلف کی بورد را برای انجام کار های مختلف در این برنامه تعیین کنید. همچنین این برنامه قابلیت تمام صفحه و ذخیره اسکرین شات از صفحه را نیز دارا میباشد. همچنین دارای قابلیت بستن برنامه ها و ضبط ویدئو از صفحه است. به علاوه تعداد زیادی قابلیت مفید دیگر.
سخن پایانی
اگر به هر دلیلی احتیاج به نصب این شبیه ساز های اندروید بر روی دستگاه ویندوزی یا مک خود دارید توصیه می کنم قبل از انتخاب و نصب حتما یکبار دیگر این مقاله را به طور کامل و دقیق مطالعه کنید تا بتوانید بهترین شبیه ساز را با توجه به نیاز خودتان انتخاب کنید. اگر علاقه مند به آموزش نصب شبیه ساز ها هستید، مقاله دیگری در سایت به نام نصب سیستم عامل اندروید در کنار ویندوز به صورت هم زمان بر روی دسکتاپ و لپ تاپ هم نوشته ایم تنها چند دقیقه برای مطالعه آن کافیست! در هر مرحله ای از نصب یا اجرای این شبیه ساز های اندروید به مشکلی برخورد کردید پیشنهاد می کنم با الورایانه تماس بگیرید تا از راه دور و با بالاترین سرعت ممکن مشکلتان را حل نماییم. امیدوارم این مقاله توانسته باشد برای شما مفید باشد.
اگر برای سوالات رایانه ای و موبایل مشکلی دارید می توانید با شماره تماس
۹۰۹۹۰۷۲۸۵۹ از طریق تلفن ثابت
تماس گرفته و با کمک کارشناسان الو رایانه مشکل خود را رفع نمایید.
این مطالب را از دست ندهید!
آموزش ساخت اپل آیدی (Apple ID) رایگان
عالی بود