الو رایانه

آموزش نمایش استوری ها فقط برای closed friends در اینستاگرام

  • تاریخ انتشار : ۱۵ مرداد ۱۳۹۸
  • بازدید : 143
  • نظرات : بدون ديدگاه
آموزش نمایش استوری ها فقط برای closed friends در اینستاگرام

اخیرا در ورژن های جدید اینستاگرام قابلیت جدیدی با عنوان close firend توسط اینستاگرام ارائه شده است. اگر شما میخواهید story اینستاگرام را به یک لیست از افراد دلخواه و جداگانه ارسال کنید نیاز هست لیستی از افراد را تعریف نمائید.

قبلا که کاربر قصد اشتراک گذاری استوری با گروه خاصی از دنبال کنندگان خود را داشت، می‌توانست با مراجعه به تنظیمات نسبت به مخفی کردن استوری (Story) از دید کاربران مورد نظر خود اقدام کند. در حالی که امروزه با ارائه قابلیت Close Friends اینستاگرام، کاربران می‌توانند استوری خود را با ایجاد گروه، تنها با دوستان نزدیک و یا تعداد مشخصی از دنبال کنندگان به اشتراک بگذارند. به طوری که مشاهده استوری مورد نظر برای سایر دنبال کنندگان امکان پذیر نخواهد بود.

راه حل اینستاگرام این بود که در سال گذشته یک ویژگی جدید را ایجاد کند که کاربران بتوانند گروهی از افراد یک لیست خاص را جهت نمایش استوری داشته باشند که پس از تست های مختلف اینستاگرام close friends را منتشر کرده است که به شما اجازه میدهد تا داستان Instagram را تنها با یک گروه انتخاب شده از افرادی که از آنها دنبال میکنید به اشتراک بگذارید.

تنظیم افراد خاص جهت نمایش استوری

دقت کنید فقط شما میتوانید دوستان خود را به لیست close firend خود اضافه کنید. دوستان شما نمیتوانند درخواست پیوستن به لیست شما را بدهند و یا ببینند آیا آنها را اضافه و یا حذف کرده اید.

  • برای تنظیم لیست دوستان نزدیک خود به تنظیمات نمایه خود، در instagram بروید و روی دکمه سه خط در گوشه سمت راست بالا ضربه بزنید از منو close friends را انتخاب کنید.

setting close firend

  • لیست دوستان نزدیک باز خواهد شد و از شما کاربران میخواهد که لیست دوستانتان را اضافه کنید شما همچنین میتوانید از گزینه جستجو برای پیدا کردن دوستانتان برای اضافه کردن به لیست استفاده کنید. به سادگی دکمه add را فشار دهید تا این کاربر را به دوستان خود انتقال دهید.

 

add account close firend

 

  • و همچنین برای حذف کسی از لیست خود، روی remove یا حذف کنار کاربر ضربه بزنید.

 

remove account close firend

  • اگر هیچ کس در حال حاضر در لیست شما وجود ندارد، یک پنجره باز خواهد شد، به شما این امکان را میدهد که افراد را به لیست اضافه کنید. هنگامیکه افراد را به لیست اضافه کردید میتوانید داستان را با آنها به اشتراک بگذارید. شما با تنظیم نمودن این قابلیت میتوانید هر زمان که بخواهید لیست کاربران نزدیک خود را اضافه یا حذف کنید. کاربران هیچگونه اعلانی از اضافه یا حذف شدن دریافت نخواهند کرد و شما میتوانید تعداد افراد بیش از ۱۰۰ نفر را به این لیست اضافه نمائید.

add people to your close friends list

نحوه گذاشتن استوری

  • بعد از تپ کردن روی گزینه your story و انتخاب عکس یا ویدئو جهت اشتراک گذاری گزینه close friends را انتخاب نمائید تا محتوای اشتراک گذاشته شده فقط برای افرادی که توی لیست مربوطه تعریف نمودین قابل نمایان است و استوری شما فعال شده و با انتخاب گزینه close friends گزینه ای در اختیار شما قرار می دهد که میتوانید مجددا لیست افراد را در close friend را ویرایش نمائید.

story instageram

[تعداد: 0    میانگین: 0/5]
تبلیغات

اگر سوال یا اشکالی در زمینه کامپیوتر یا موبایل دارید از خط ثابت با شماره 9099072858 « الورایانه »
تماس بگیرید. (در صورت وجود اشکال در شماره های 909 اینجا کلیک کنید)

الو رایانه