الو رایانه

حذف کردن حساب کاربری توییتر از طریق سایت

  • تاریخ انتشار : ۲۹ اردیبهشت ۱۳۹۸
  • بازدید : 97
  • نظرات : بدون ديدگاه
حذف کردن حساب کاربری توییتر از طریق سایت

این روزها شبکه‌های اجتماعی به یک ابزار کاربردی تبدیل شده‌اند که استفاده‌های مختلفی دارد، اما این ابزارهای سرگرم کننده بسیار هم اعتیاد آور هستند. همانطور که می‌دانید شبکه‌های اجتماعی بسیاری مانند فیسبوک، اینستاگرام و توییتر وجود دارند که کاربران از آن‌ها استفاده می‌کنند. توییتر یکی از پرکاربردترین شبکه‌های اجتماعی در دنیای امروزی است که روزانه میزبان تعداد بسیار زیادی توییت است. اما بعد از مدتی استفاده ممکن است برخی از کاربران قصد حذف کردن نام کاربری خود را در شبکه‌های اجتماعی داشته باشند، امروز در الورایانه قصد داریم که به شما نحوه حذف کردن نام کاربری و اکانت توییتر را آموزش دهیم.

توضیحات مهم قبل از حذف کردن نام کاربری توییتر

پیشنهاد می کنم قبل از هر اقدامی برای حذف کردن نام کاربری توییتر مطمئن شوید که حتما از مرورگر دسکتاپ استفاده می‌کنید، چرا که همه گزینه‌های مورد نیاز با مرورگر نسخه موبایل در دسترس نیست. اگر قادر به استفاده از رایانه‌های شخصی برای این عمل نیستید می‌توانید مرورگر موبایل خود را به حالت دسکتاپ تغییر دهید.

مدیریت سایت توییتر به شما این اجازه را نمی دهد که خیلی سریع نام کاربری خود را حذف کنید و قبل از اقدام برای حذف کردن نام کاربری توییتر حداقل باید ۳۰ روز اکانت شما خاموش باشد.

اگر شما به خاطر تعویض ایمیل نام کاربری خود را حذف می‌کنید، باید اعلام کنم که امکان تغییر آدرس ایمیل در بخش تنظیمات وجود دارد.

توییتر هیچوقت اطلاعات شما را حذف نمی‌کند، اما مطمئن باشید که تمامی تعهدات حقوقی کاربران را رعایت خواهد کرد.

پس از غیرفعال کردن اکانت شما بعد از چند دقیقه یا نهایتا چند روز بالاخره توییترهای شما ناپدید خواهد شد.

توییتر هیچ وقت موتورهای جستجو را کنترل نمی‌کند و اگر یکی از توییت‌های خود را در یکی از موتورهای جستجو مانند گوگل پیدا کردید، مطمئن باشید که در نهایت لینک مورد نظر حذف خواهد شد.

آموزش حذف کردن نام کاربری توییتر

مرحله ۱ : وارد نام کاربری توییتر خود با یک مرورگر دسکتاپ یا مرورگر موبایل با حالت دسکتاپ شوید.

مرحله ۲ : پس از باز شدن نام کاربری توییتر خود روی تصویر کوچک پروفایل خود کلیک کنید تا دسترسی به گزینه‌های اضافی برای شما باز شود.

delete twitter account

 

مرحله ۳ : روی گزینه Settings کلیک کنید.

delete twitter account

 

مرحله ۴ : اگر شما می‌خواهید که تمامی اطلاعات شما ذخیره شود می‌توانید روی گزینه Request Archive کلیک کنید.

مرحله ۵ : روی گزینه Deactivate my account کلیک کنید.

delete twitter account

 

پس از آن اگر بخواهید به اطلاعات کاربری خود دسترسی داشته باشید، باید مشخصات نام کاربری خود را در وب سایت رسمی توییتر وارد کنید.

در پایان

پاک کردن اکانت یا حساب کاربری در توییتر یا هر شبکه اجتماعی دیگری همیشه آخرین راه حل برای کاربران است، اما بعضی اوقات ممکن است شما مجبور به انجام دادن آن باشید. برای انجام دادن این کار حتما باید به ترتیب مراحل را انجام دهید تا مطمئن شوید که اکانت شما به درستی حذف شده است. در صورتی که در هر مرحله ای از این آموزش به مشکلی برخورد کردید حتما با کارشناسان ما در مرکز الورایانه تماس حاصل کنید تا بتوانید در کمترین زمان ممکن آن را حل کنید.

لینک های جذاب

آموزش ساخت اکانت اینستاگرام از طریق سایت و اپلیکیشن

چگونه اکانت قبلی اینستاگرام را برگردانیم؟

[تعداد: 0    میانگین: 0/5]
تبلیغات

اگر سوال یا اشکالی در زمینه کامپیوتر یا موبایل دارید از خط ثابت با شماره 9099072858 « الورایانه »
تماس بگیرید. (در صورت وجود اشکال در شماره های 909 اینجا کلیک کنید)

  •   اشتراک گذاری در شبکه های اجتماعی :
الو رایانه