الو رایانه

آموزش نصب درایور در ویندوز | نرم افزار نصب درایور

  • تاریخ انتشار : ۲ مرداد ۱۳۹۸
  • بازدید : 1,351
  • نظرات : بدون ديدگاه
آموزش نصب درایور در ویندوز  | نرم افزار نصب درایور

اکثر کاربران پس از نصب سیستم‌عامل بر روی لپ‌تاپ یا PC یکی از اساسی ترین دغدغه هایی که دارند نصب درایور ها یا همان راه انداز‌ها است، اما اگر نحوه نصب درایور ها را یاد بگیرید دیگر نصب درایور برایتان کاری نخواهد داشت. ما در این مقاله سعی می‌کنیم شما را با چند روش کارآمد از نصب Driver ها آشنا کنیم، پس با ما همراه باشید.

درایور (Driver) چیست؟

 Driver یا راه انداز در واقع نرم‌افزاری است که اطلاعات خاصی را از چگونگی کارکرد و مدیریت قطعات در اختیار سیستم عامل قرار می‌دهد تا سیستم عامل مدیریت بهینه ای بر سخت افزار داشته باشد. در واقع درایور ها یک رابط میان سخت افزار و سیستم عامل است که به برنامه ها اجازه استفاده از سخت افزار را می‌دهد.

نکته: امروزه اکثر سیستم عامل ها به خصوص لینوکس و ویندوز ۷ و ۸ اکثر داریور های سیستم را بصورت خودکار شناسایی و نصب می‌نمایند اما توصیه می‌کنیم برای هر بهتر کار کردن سیستم یکبار دیگر تمام درایور ها را بصورت دستی نصب نمایید.

روش اول: درایور های همراه دستگاه

 اولین و البته بهترین و بی دردسر ترین روش برای نصب درایور ها، نصب از طریق DVD های همراه محصولات است. امروزه اکثر شرکت های سازنده لپ تاپ ها و قطعات سخت افزاری بهمراه محصولات خود یک دیسک حاوی درایور ها هم به کاربر می‌دهند که متاسفانه امروزه شاهد هستیم وارد کنندگان لپ تاپ برای افزایش سود DVD درایور ها را همراه محصولات خود عرضه نمی‌کنند. در قطعات سخت افزاری سیستم های خانگی معمولا همراه هر قطعه یک دیسک حاوی درایور های آن قطعه عرضه می‌شود بعنوان مثال همراه گرافیک یک DVD حامل درایور کارت گرافیک مربوطه و همراه مادربرد یک DVD حاوی راه انداز های مادربرد وجود دارد.

dvds-in-windows-10

اما در لپ تاپ ها DVD موجود در جعبه محصول حاوی تمام درایور های بخش های مختلف سخت افزاری اعم از مادربرد، گرافیک، بلوتوث، وای فای و… است. برای نصب درایور ها ابتدا توجه نمایید که نسخه درایور ها با سیستم عامل دستگاه همخوانی کامل را داشته باشد و برای نصب درایور ها هم در برخی موارد با توجه به کمپانی سازنده نیاز است تا کاربر به صورت دستی تک تک درایور ها را نصب نماید و در سایر موراد با کلیک بر روی DVD وارد محیط auto run شده و تمام درایور ها بصورت خودکار نصب می‌شود.

البته در برخی لپ تاپ ها که به صورت پیش فرض با ویندوز Original عرضه می‌شوند سازندگان درایور های مربوطه را در یکی از پارتیشن های هارد دیسک کپی می‌کنند که توصیه می‌کنیم حتما یک بکاپ یا نسخه پشتیبان از ویندوز اورجینال و درایور ها تهیه نمایید.

روش دوم: دانلود درایور ها از وب‌سایت

اگر شما هم از آن دسته افرادی هستید که در جعبه محصول DVD درایور ها را پیدا نکردید یا نسخه درایور های همراه محصول با سیستم عامل شما هماهنگ نیست، بهترین کار مراجعه به وبسایت سازنده و دانلود درایور ها است همچنین با این کار قادرید به آخرین نسخه درایور ها منتشر شده دسترسی پیدا کنید.

عموما اکثر تولید کنندگان در قسمت Support وبسایت خود علاوه بر قرار دادن درایور های مربوط به  سیستم عامل های متفاوت، آخرین نسخه از درایور ها و آپدیت های منتشر شده را هم عرضه می‌کنند. تنها عیب این روش حجم بالای درایور ها با توجه به محدودیت های پهنای باند در کشور است چرا که بطور میانگین درایور های کامل یک لپ تاپ حجمی در حدود ۲ الی ۴ گیگابایت دارد.

روش سوم: نرم‌افزارهای مدیریت درایور

آخرین روش معرفی شده مربوط به نصب از طریق نرم افزار های مربوط به مدیریت و شناسایی درایور ها است. این نرم افزار ها که تعدادشان هم کم نیست می‌توانند با شناسایی قطعات موجود در سیستم و جستجو در دیتابیس خود از طریق اینترنت درایور ها را نصب نمایند. همچنین برخی از این نرم افزار های امکانات دیگری همچون تهیه نسخه پشتیبان از درایور ها، خروجی گرفتن از درایور های از پیش نصب شده و به روز رسانی درایور ها را هم در خود دارند.

diver booster

[تعداد: 0    میانگین: 0/5]
تبلیغات

اگر سوال یا اشکالی در زمینه کامپیوتر یا موبایل دارید از خط ثابت با شماره 9099071027 « الورایانه »
تماس بگیرید. (در صورت وجود اشکال در شماره های 909 اینجا کلیک کنید)

الو رایانه