الو رایانه

راهنمای خرید هارد SSD

  • تاریخ انتشار : ۲۰ اردیبهشت ۱۳۹۷
  • بازدید : 1,184
  • نظرات : بدون ديدگاه
راهنمای خرید هارد SSD

راهنمای خرید هارد SSD

بهترین راه  برای بلا استفاده کردن یک پردازنده قدرتمند این است که آن را در کنار یک هارد با  سرعت پایین قرار بدهیم . پردازنده شما میتوان بیلیون ها پردازش  را در ثانیه انجام دهد با این حال باید مدت زمان زیادی منتظر بماند که هارد کنم سرعت شما بتوانند به آن اطلاعات برساند.یکی از  دلایل این کندی آن است که معمولا هارد دارای قطعات متحرک می باشند و طبعا این قضیه  محدودیت در انتقال سرعت و خواندن  و غیره را ایجاد می کند. برای رسیدن به سرعت مطلوب و رفع این مشکل شما به یک درایو ssd  احتیاج دارید.

 

 

اگر در خصوص مشکلات کامپیوتری سوالی دارید می توانید باشماره تماس

  ۹۰۹۹۰۷۱۰۲۷ یا ۹۰۹۹۰۷۲۸۵۹ از طریق تلفن ثابت

تماس گرفته و با کمک کارشناسان الو رایانه مشکل خود را رفع نمایید.

اگر با تماس از طریق تلفن ثابت مشکلی دارید و یا قصد تماس از تلفن همراه را دارید اینجا کلیک کنید.

 

 

حال به صورت خلاصه  مواردی را در مورد این نوع از هاردها بررسی می کنیم.

 

سیستم خود رو بشناسید:

ابتدا باید سیستم خود را بررسی کنید که آیا درگاه M.2   برای  SSD  دارید یا اینکه باید از مدل های ۲٫۵  اینچی استفاده کنید.

 

 

ظرفیت مورد نیاز:

با توجه به نیاز خود یکی از دو مدل حافظه ۲۵۶ گیگابایت یت ۵۱۲ گیگابایت  را انتخاب کنید . فکر خریدن ssd  با حافظه کمتر را از سر خود بیرون کنید زیرا ارزش استفاده ندارد و با توجه به افزایش حجم برنامه ها و بازی ای ها خرید مدل ۱۲۸ یا کمتر منتطقی نمی باشد.

SATA  ارزان تر است اما دارای سرعت پایین تری می باشد.

هارد SSD  از هر نوع هارد درایوری بهتر است.

حتی بدترین و ارزانترین مدل هارد SSD  از یک هارد درایو معمولی سه برابر سریع تر است بسته به نوع کار و محیط این نوع تفاوت خود را نشان خواهد داد.

 

چقدر می خواهید  هزینه کنید؟

ابتدا باید میزان مبلغی که می خواهسید هزینه کنید را مشخصی اما معمولا بهترین رنج همانطور که گفته شد رنج حجمی بین ۲۵۶-۵۱۲ گیگابایت می باشد. کمتر از این مقدار ارزش خرید ندارد زیرا حافظه اختصاص دادشه برای نصب برنامه ها بسیار محدود می باشد و به مشکل بر خواهید خورد. و همچنین بلاعکس آن بالای ۵۱۲ گیگ ارزش خرید ندارد زیرا در حال حاظر قیمت این رده حجمی بسیار بالا میباشد و ارزش خرید در مقایسه با خروجی را ندارد.

 

کامپیوتر شما چی نوع ssd را پشتیبانی می کند؟

امروزه تنوع  هارد های ssd  بالا رفته و بر اساس نوع کاربری  و استفاده همچنین سخت افزاری که باید روی آن پیاده سازی شود تقسیم بندی شود. نوع هاردی که شما نیاز دارید به سخت افزار شما و کشش سیستم  شما بستگی دارد.

اگر به تازگی سیستم خود را خریداری  و یا قصد خرید دارید به احتمال زیاد شما با هیچکدام از مدل های ssd  مشکلی نخواهید داشت.حتی به تازگی لپ تاپ ها نیز به سوی هاردهای ssd  از نوع m2  می روند و دیگر از نوع ۲٫۵  اینچی استفاده نمی کنند.

اما گاهی اوقات شرکت های سازنده لپتاپ  هارد را مستقیما برروی برد سوار میکنند که متاسفانه امکان ارتقای آن وجود ندارد.

بنابراین قبل از خرید لپتاپ حتما به مورد دقت کنید .

مشکلات کامپیوتری

مشکلات کامپیوتری

 

شما چه نوع ssd  نیاز دارید ؟

.مدل ۲٫۵  اینچی  ساتا  ۲٫۵-inch Serial ATA(SATA) :

معمول ترین نوع هارد SSD  از همین نوع می باشد. که مانند هارد های عادی می باشند و حتی با همان کابل های SATA   به برد متصل می شوند.اگر دستگاه شما یه ورودی ساتا داشته باشد و همچین یک فضای خالی داشته باشد شما می توانیید از این نوع هارد به راحتی استفاده استفاده کرده و آن را جایگزین هارد قبلی کنید یا در کنار آن استفاده کنید.

 

.SSD کارتی یا SSD Add-in Card (AIC):

این نوع از درایوها بسیار سریع تر از نوع قبلی می باشند . دلیل این سرعت این است که به صورت کارت روی درگاه PCI Express  می شیند که راه ارتباطی و سرعت آن با برد بسیار بالا تر است. این نوع ssd  همانند کارتهای گرافیک امروزی به سادگی رو درگاه pci  نصب می شوند و صد البته فقط بر روی کامپیور شخصی قابل استفاده می باشند که دارای اسلات pci x4 یا pci x16 قابل نصب می باشد.

صد البته شما برای استفاده از آن باید علاوه بر اسلات کارت گرافیک  یه اسلات pci   اضافه داشته باشید.

 

.M.2 SDDs :

این نوع از SSD  ها از لحاظ شکل و ظاهری مانند قطعه RAM  می باشند . ولی از رم کوچکتر می باشند در اصل این نوع به عنوان یک استاندارد برای لپتاپ های کوچک  تبدیل شده است. در عین حال مادربورد های جدید برای کامپیوتر های خانگی  نیز از این نوع هارد پشتیبانی می کنند.بعضی از برد ها حتی دارای ۲ درگاه برای M2  می باشند و می توانید از ۲ SSD  استفاده کنید.

ابعاد اکثر ssd ها  ۲۰x80mm می باشد . اما مدل هایی نیز وجود دارند که کوچک تر و بزرگتر هستند. البته ابعاد آنها رو می توان از روی یک عدد ۴ یا ۵ رثمی  که معمولا در اسم آنها گنجانده شده تشخیص داد.دو عدد اول عرض و و باقی اعداد طول را نمایش می دهند.رایج ترین مدل به صورت ۲۲۸۰ می باشد . که استاندارد اکثر لپتاپ ها می باشد . البته  مادربوردهای خانگی این قابلیت را دارند که ssd  با ابعاد مختلف روی آن نصب شود. این نوع از ssd  ها تا سقف ۱ تا ۲ ترابایت موجود می باشد و باید با توجه به بودجه خود تهیه فرمایید.

 

مشکلات کامپیوتری

مشکلات کامپیوتری

 

.U.2 SSDs:

در نگاه اول  این نوع از هارد ۲٫۵ مانند همان هاردهای sata که در مورد آن صبحت کردیم می باشند. اما اتصالات این نوع هارد از نوع PCIe  از نوع سریع می باشد. این نوع دایوهانسبت مدل معمولی  دارای حجم بالاتری می باشد و البته گرانتر می باشند.

 

SATA  یا PCIe  ؟

درایو هایی که از نوع SATA می باشند  طبعا  برای زمان های گذشته طراحی شده بوده تا با سیستم های قدیمی سازگار باشد (سال ۲۰۰۰) اما درگاه PCIe    از پنهای باند بیشتری بهره می برد و درنتیجه سریع تر از SATA  می باشد.

 

بسته به نوع درایوهای M.2  می تواند  روی PCIe  یا SATA  کارکنند. سریع ترین نوع درایوهای M.2  روی پروتکل

NVMe  کار می کنند  که مخصوص دستگا های ذخیره سازی امروزی می باشد.

اگر کار شما با ssd  انجام کارهای روزمره  مثل  گشتن در وب  کارهای اداری و …  می باشد شما تفاوت پروتکل NVMe  را با PCIe  یا SATA   احساس نخواهید کرد و خرید این نوع درایو برای شما غیر ضروری می باشد.

اما اگر کار شما طوریست که در طول روز حجم زیادی از اطلاعات را جابه جا می کنید پس بهتر است SSD  از نوع NVMe  تهیه کنید. این نوع از SSD  ها پنج برابر مدل SATA  سریع تر هستند.

 

اگر در خصوص مشکلات کامپیوتری سوالی دارید می توانید باشماره تماس

  ۹۰۹۹۰۷۱۰۲۷ یا ۹۰۹۹۰۷۲۸۵۹ از طریق تلفن ثابت

تماس گرفته و با کمک کارشناسان الو رایانه مشکل خود را رفع نمایید.

اگر با تماس از طریق تلفن ثابت مشکلی دارید و یا قصد تماس از تلفن همراه را دارید اینجا کلیک کنید.

انتشار با ذکر منبع بلامانع می باشد

written by: alorayaneh

[تعداد: 0    میانگین: 0/5]
تبلیغات

اگر سوال یا اشکالی در زمینه کامپیوتر یا موبایل دارید از خط ثابت با شماره 9099071027 « الورایانه »
تماس بگیرید. (در صورت وجود اشکال در شماره های 909 اینجا کلیک کنید)

الو رایانه