
تفاوت Sleep با Hibernate در ویندوز چیست؟

اگر شما هم شب ها با کامپیوتر یا لپتاپ کار میکنید، احتمالا برایتان پیش آمده که پشتاش خوابتان برده و کامپیوتر یا لپتاپ تا صبح روشن مانده است. ویژگی جالبی که در ویندوز هفت به بعد وجود دارد این امکان را به شما میدهد تا اگر به مدت کوتاه یا طولانی از سیستم استفاده نکردید سیستم اصطلاحا به خواب برود. گزینه های Sleep و Hibernate همین عمل را انجام میدهد یعنی سیستم را به خواب میبرند، اما اینجاست که سوال پیش میآید چرا دو گزینه برای این کار وجود دارد؟ زیرا این دو با هم تفاوت هایی دارند. با ما همراه باشید تا به تفاوت آن ها بپردازیم.
حالت Sleep چیست؟
این حالت که باعث کاهش مصرف انرژی می شود شبیه به ویژگی مکث یا pause در یک دستگاه DVD می باشد. همهی فعالیت ها متوقف می شوند و همهی فایلهای باز و نرم افزارها در حافظه رم قرار می گیرند. در این حالت خیلی سریع و تنها در چند ثانیه می توانید به حالت عادی برگردید. حالت sleep در واقع شبیه حالت Standby است.
اگر می خواهید برای مدت کوتاهی از کار با کامپیوتر دست بکشید این حالت بسیار مفید و کاربردی است. کامپیوتر در این حالت زیاد انرژی مصرف نمی کند.
حالت Hibernate چیست؟
این حالت فایلها و نرم افزارهای اجرا شده را در هارددیسک ذخیره می کند و کامپیوتر را خاموش می کند، در واقع به این معنی است که کامپیوتر در این حالت هیچ انرژی مصرف نخواهد کرد. به محض روشن شدن کامپیوتر همه چیز به همان حالتی که بودند باز خواهد گشت.
از این حالت زمانی استفاده کنید که می خواهید برای مدت زیادی از کامپیوتر استفاده نکنید و همینطور نمی خواهید که فایلهایتان را ببندید.

این گزینه ها کجا هستند؟
اگر هر یک از این دو گزینه را در اینجا نتوانستید پیدا کنید، ممکن است با یکی از مشکلات زیر روبرو باشید:
- کارت ویدیو (گرافیک) دستگاه شما از حالت Sleep پشتیبانی نمی کند. به دفتر راهنمای کارت گرافیک خود مراجعه کنید. شاید لازم باشد درایورهای آن را به روز کرده یا آن را تعویض نمایید.
- اگر دسترسی شما روی ویندوز به صورت اکانت ادمین نباشد، شاید به این گزینه ها دسترسی نداشته باشید. در این صورت لازم است به اکانت Administrator دسترسی پیدا کنید تا آنها را فعال نمایید.
چگونه کامپیوتر را از خواب بیدار کنیم؟