به گزارش برخی از کاربران، مشکل سیاه شدن صفحهی مانیتور زمانی رخ میدهد که شما ویندوز سیستم خود را ارتقاء دهید. سیاه شدن صفحه لپتاپ یا کامپیوتر به این صورت است که شما میدانید سیستم روشن است اما صفحهای برایتان نشان داده نمیشود، اما هیچ جای نگرانی نیست چرا که راه ها و روشهایی برای رفع این مشکل وجود دارد که در این مقالهی الو رایانه آن را با هم برسی خواهیم کرد پس با ما همراه باشید.
ابتدا همه فکر میکنند سیاه بودن صفحه مانیتور کامپیوتر به دلیل ناگهانی خاموش شدن است اما پس از چند بار که کامپیوتر را restart میکنند میبینند که روشن نشدن آن دلیل دیگری دارد.
رفع مشکل سیاه شدن صفحه ویندوز با بررسی کامل سیستم
ابتدا سیم های متصل شده به سیستم را مانند کابل برق ، کابل متصل شده به مانیتور و… را برسی کنید، حتی برای اطمینان بیشتر که خیالتان راحت شود مشکل از مانیتور نیست کابل را به مانیتور دیگر وصل کنید. اگر پس از انجام این کار ها مشکلتان حل نشد احتمال آن است که بخش هایی از سختافزار سیستم ایراد پیدا کرده باشد.

رفع مشکل با قطع دستگاههای جانبی از سیستم
زمانی که سیستم روشن است تمام اتصالات خارجی نظیر موس، کیبورد، هارد اکسترنال، فلش و… را قطع کنید، سپس سیستم خود را یک بار restart کنید و ببینید که آیا مشکل حل شده یا خیر، اگر مشکلتان رفع شد دوباره یک به یک وسایل جانبی را متصل کنید تا متوجه شوید مشکل از کدام وسیله بوده است.

رفع مشکل با بررسی Projection
امکان این وجود دارد که یکی از علت های سیاه شدن صفحه دسکتاپ، تنظیمات Projection باشد. در ویندوز ۱۰ و ۸ ، کلید Windows و P را با هم بگیرید تا منو Projection باز شود. گزینه هایی که وجود از بالا به پایین عبارتند از PC screen only ،Duplicate، Extend و Second screen only. با فشردن P منو را به سمت پایین حرکت دهید و هر بار یک گزینه را انتخاب کنید، ممکن است با انتخاب یکی از این موارد نمایشگر به حالت قبلی برگردد.
رفع مشکل با نصب مجدد درایور کارت گرافیک یا Display
برای نصب دوباره درایور ها باید سیستم را در حالت ایمن بوت کنید، رفتن به حالت ایمن در سیستم عامل ها مختلف است که ما دو روش آن را بیان میکنیم.
روش اول:
در این روش کامپیوتر خود را ریستارت کنید و همزمان با نگه داشتن کلید Shift دکمه استارت کامپیوتر را فشار دهید و حالا روی گزینه Restart کلیک کنید. بعد از ریستارت شدن سیستم، مسیر Troubleshoot > Advanced options > Startup settings > Restart را طی کنید. دوباره سیستم شما ریستارت میشود و این بار باید برای ورود به حالت ایمن یا Safe کلید F5 را فشار دهید.
روش دوم:
اگر شما قبلا درایو ریکاوری ساخته باشید، شانس با شما همراه بوده است. سیستم خود را خاموش کنید و به درایو ریکاوری وصل شوید. در صفحه تنظیمات پیشرفته مسیر Troubleshoot > Advanced Options > Startup Settings > Restart را طی کنید. با این کار سیستم ریستارت می شود. بعد از ریستارت کلید F5 را بفشارید و سپس گزینه Safe Mode with Networking را انتخاب نمایید.

از هر یک از دو روشی که گفته شد، اگر استفاده کنید وارد حالت ایمن یا Safe Mode میشوید. حالا device manager را در بخش جستجو ویندوز وارد کنید و آن را انتخاب نمایید.اکنون از بخش Display adapters روی گزینه وسط راست کلیک کنید و Properties را انتخاب کنید و سپس وارد سربرگ Driver شوید.

اگر که گزینه Roll Back Driver فعال بود روی آن کلیک کنید، یکی از دلایل موجود را انتخاب کنید و سپس روی Yes کلیک کنید. این کار شما را به درایور قبلی نصب شده بازمی گرداند. اگر این گزینه برای شما فعال نیست روی Uninstall کلیک کنید تا درایو به کلی حذف شود. ممکن است با این کار خطاهای عجیبی را نظیر رزولوشن متفاوت مشاهده کنید که در این صورت بهتر است به وب سایت سازنده درایو مراجعه کرده و مشکل خود را با پشتیبانی در میان بگذارید.
[تعداد: 2 میانگین: 3.5/5]
تبلیغات
اگر سوال یا اشکالی در زمینه کامپیوتر یا موبایل دارید از خط ثابت با شماره 9099071027 « الورایانه »
تماس بگیرید. (در صورت وجود اشکال در شماره های 909 اینجا کلیک کنید)